Mushroom Manti
(Mantar Manti)
150 g button mushrooms, brushed
1 tbsp lemon juice
1/2 tsp salt
Garlic Yogurt Sauce:
1/4 cup plain yogurt, at room temperature
1 garlic clove, mashed with salt
~
1 tsp butter
1/2 tsp cayenne pepper
Bring the water to boil with lemon juice and salt. Boil the mushrooms for 8-10 minutes.
Place the mushrooms on a serving platter with 2-3 tablespoons of the boiled water. Pour yogurt sauce all over. Melt the butter in a small pan and add the pepper in. When it starts bubbling, pour over the yogurt. Serve this tasty dish immediately as an appetizer.
1 serving.
Labels: Appetizers
9 Comments:
Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun!
Sevgili Busem,
Ben de sana Hayirli Bayramlar ve Mutlu Yillar diliyorum:)
Sevgilerimle,
Merhaba Binnur,
Bu gece bu recete pisirdim ve cok cok lezzetli! Ve cok kolay. :)
Tesekkuler,
Erica~
limon suyu kullaniliyor mu? listede limon suyu var ama hazirlama sirasinda kullanilmamis.
Merhaba,
Limon suyunu eklemeyi unutmusum, tesekkurler, duzelttim:)Mantar limon suyu ve tuz ile birlikte haslaniyor.
Merhaba Binnur,
What do I do with the garlic?
Merhaba,
You are going to whisk yogurt and garlic to make the sauce:)
Hi Binnur,
Great site!
How much water used to boil mushrooms?
Thansk!
Mushrooms should be covered with the water.
Post a Comment
<< Home