Binnur's Turkish Cookbook

TurkishCookbook.com - Delicious, healthy and easy-to-make Ottoman & Turkish recipes

Friday, May 07, 2010

Blogger site migration

There is a blogger FTP migration in progress. Please be patient as we migrate our website. Some of the links may temporarily be broken over the next few days. Thank you.

2 Comments:

At 7:47 AM, Blogger selma said...

merhaba, Binnur hn,
kestane ile ilgili araştırma yaparken rastladım sayfanıza, kestane şekeri tarifinizde kullandığınız kestane çeşiti hakkında bilgi almak istiyorum çünkü ben 30 dk pişirmeme rağmen istetiğim sonucu alamıyorum, cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler

 
At 10:38 AM, Blogger Binnur said...

Merhaba Selma hanim,
Kestanenin kabuklarinin kolay soyulmasi icin 5 dakika kaynatin, ve bekletemeden temizleyin. Sonra hazirladiginiz serbette yaklasik 1 saat pisirin. Tarifi oldugu gibi uygulayin :)

Not: Yorumlari okuyup cevap verecegim zaman yayinliyorum. Istediginiz yemek tarifinin altina sorunuzu yazin :)

 

Post a Comment

<< Home